Озима цибуля Ред Барон - утворює округло-плоскі, щільні цибулини, масою від 100 до 150 грам. Містить багато сухої речовини, цукрів і вітаміну С. Цибулина має темно-червоне забарвлення.
Озима цибуля - рослина холодостійка, яка досить легко переносить низьку температуру: без снігового покрову до -15°С, при наявності шару снігу в кілька сантиметрів – нижчу (максимальна -23°С).
Привабливість озимого посіву цибулі полягає в тому, що посадка цибулі припадає на жовтень-листопад, а збір починається на 2-2,5 місяці раніше порівняно з цибулею весняного посіву.
Озима цибуля - це цибуля короткого дня і вона росте практично на всіх типах ґрунтів з гарною аерацією.
Цибулини озимої цибулі виростають великі, а врожайність, за сприятливих умов, становить 25-35 т/га.
Переваги вирощування озимої цибулі:
- збір врожаю припадає на другу половину травня, що на 2-2,5 місяці раніше, ніж цибуля весняного посіву;
- висока врожайність озимої цибулі-сіянки, при гарній зимівлі може досягати 35 т/га;
- немає необхідності в зберіганні дрібної цибулі сіянки (діаметром до 1 см);
- сильна коренева система, великі цибулини;
- стійкість до хвороб та стрілкування.
Стрілкування: сорт стійкий до стрілкування.
Використання: використовується для вживання у свіжому вигляді, домашньої кулінарії і консервації.
Зберігання: зберігається аж до весни, без відходів у вигляді гнилля.
Цінність: стабільна врожайність; великий вміст вітаміну С і сухих речовин.
Схема посадки цибулі сіянки - відстань в ряду 10 см, між рядами така ж відстань.
Глибина загортання 4-6 см від дна борозенки. Цибулини ставлять чітко донцем вниз!
Озима цибуля з Голландії - відмінний врожай за низькою ціною.
Насіння | |
Виробник | Broer B.V., Нідерланди |
Колір плоду | Темно-червоний |
Лежкість | Один з найкращих видів червоної цибулі для зберігання |
Маса плоду | від 100 до 150 г |
Особливості | Сорт стійкий до стрілкування |
Термін дозрівання | Ранній |
Тип рослини | Озима цибуля |
Форма плоду | Куляста |