Диня Леся - ранньостиглий сорт, плоди овальної форми, жовтого кольору, з повною або частковою сіткою. Середня маса плоду - 1,2-2,5 кг. М'якоть білого кольору, іноді з зеленим відтінком, товста, дуже ніжна, соковита, солодка і містить велику кількість сухих речовин, цукру і вітаміну С, має дієтичні властивості. Вегетаційний період 68-70 днів.
Агротехніка: теплолюбива, жаростійка та посухостійка рослина. Висівають в грунт при температурі грунту +12 градусів широкорядним способом за схемою 140х100, або 140х70 см. Насіння проростає при температурі не нижче +16 градусів. Оптимальна температура для розвитку рослин +25 - +30 градусів. Ділянки краще пологі, яки добре прогріваються і освітлюються.
Час посіву: квітень-травень.
Час збирання: липень-серпень.
Відстань між рослинами: 140 см.
Відстань між рядами: 100 см.
Насіння | |
Вага плоду | 1,2-2,5 кг |
Виробник | Україна |
Колір плоду | Жовтий |
Термін вегетації | 68-70 днів |
Термін дозрівання | Ранньостиглий |
Форма плоду | Овальна |